Over Grigio

Grigio Vloeren zijn gebaseerd op een herontdekt schilderspigment dat als basis onder mooie, gedekte, authentieke vernistinten andere tijden doet herleven.

De ontwikkeling van Grigio vloeren is een logisch gevolg van de trend die als Nieuw Klassiek betiteld mag worden. Het fraaiste van wat in vroeger jaren woonmode was, vindt u terug in de vloeren van Grigio. Sleetse, aardse grijstinten, leemkleuren en bijzondere formaten en patronen. Een groot aantal interieurarchitecten pasten onze vloeren met veel succes toe bij projecten en in woningen.

Vloerverwarming

Grigio vloeren kunnen probleemloos op vloerverwarming worden gelegd. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden en een krimpnaadje valt in deze vloer bijna niet meer op. Wilt u hierover meer weten? Ga dan eens langs bij uw parketspecialist en informeer naar de mogelijkheden.

Oneindig veel variatie

Doordat er gebruik gemaakt kan worden van diverse traditionele parketvormen kunnen we met Grigio oude patronen doen herleven. Oud Vlaamse panelen of Oud Vlaamse punten behoren tot de mogelijkheden. Maar ook grote en kleine visgraten of blokpatronen zijn mogelijk en brede delen van 23 cm breed kunnen worden gemaakt. Ook bijzonder aan Grigio is dat de permanente eindkleur tot het laatste moment kan worden veranderd. Wilt u de basiskleur handhaven dan wordt de vloer afgewerkt met een transparante onderhoudswas. Wilt u juist dat de vloer één van zijn vele grijstinten krijgt dan kiest u voor een witte onderhoudswas.