Grigio partners

Uw nieuwe vloer wordt door een Grigio parketspecialist gelegd. Afhankelijk van de soort wordt de vloer verlijmd met een originele Grigio Parketlijm. Deze lijm is al meteen voorzien van de juiste kleurpigmenten. Ultiem vakmanschap, gecombineerd met het juiste materiaal verzekert u van een zeer bijzondere parketvloer. Grigio is een product van uitzonderlijk hoge kwaliteit en onderscheidt zich op dit gebied duidelijk van andere parketsoorten. Dit is ook één van de redenen, waarom Grigio uitsluitend via geselecteerde Grigio parketspecialisten verkrijgbaar is.

U wilt natuurlijk verzekerd zijn van een uitgebreide informatie en een goede service als u de aanschaf van een Grigio parketvloer overweegt. Daarom bezoekt u één van onze Grigio Partners. Deze verkooppunten kunt u herkennen aan het deur- of raamvignet “officieel Grigio Partner”

Wilt u graag dat wij u de weg wijzen naar een officiële Grigio Partner? Dan kunt u met ons contact opnemen. Wij sturen u dan per e-mail de gegevens van een Grigio partner bij u in de buurt.